close
تبلیغات در اینترنت
biography♥
به سایت گلزاریا خوش آمدید امیدوارم لحظات خوشی در این سایت داشته باشید.

گلزاریا- سایتی برای طرفداران محمدرضا گلزار

::منوی امکانات

مطالب پر بازدید
آخرین مطالب
سخنی با کاربران
کپی رایت
تازه چه خبر؟

مطالب پر بازدید

آخرین مطالب


سخنی با کاربران

خوش اومدید.
محمدرضا گلزار سوپر استار ایران و ستاره ای محبوب است ! این سایت منعکس کننده فعالیتهای هنری,ورزشی, سینمایی , ... محمدرضا گلزار است که با حضور طرفداران اداره می گردد.

تلگرام گلزاریا

telegram.me/realgolzaria_ir

کپی رایت

سریال های خانگی و فیلم های محمدرضا گلزار را خریداری کنید . با سپاس

تشکر



آخرین ارسال های انجمن گلزاریا

عنوان پاسخ بازدید توسط


موضوعات سایت

mohammadrezagolzar
بیوگرافی
فیلمو گرافی
از گلزار چه میدانید؟
علایق
ماه تولد
biography♥
فیلم ها
فیلم سام و نرگس
فیلم شام آخر
فیلم زمانه
فیلم بالای شهر پایین شهر
فیلم زهر عسل
فیلم چشمان سیاه
فیلم کما
سیزده 13 گربه روی شیروانی
فیلم بوتیک
فیلم گل یخ
فیلم شام عروسی
فیلم آتش بس
فیلم تله
فیلم کلاغ پر
فیلم توفیق اجباری
فیلم مجنون لیلی
فیلم مثل آن شب
فیلم دوخواهر
فیلم دموکراسی تو روز روشن
فیلم شیش و بش
فیلم در امتداد شهر
فیلم تو و من
فیلم بانویی از ماه
فیلم دلم میخواد
فیلم مادر قلب اتمی
یار دوازدهم
فیلم سلام بمبئی
ازدواج سعید و لیلا
فیلم خشکسالی و دروغ
فیلم جدید
نقد فیلم
دیالوگ ها
نظرسنجی
mohammad reza golzar Filmography
سریال ها
سریال ساخت ایران
سریال عشق تعطیل نیست
سریال عاشقانه
تلگرام محمد رضا گلزار
اینستاگرام محمد رضا گلزار
اخبار فیلم
آخرین اخبار
REZZAR
اخبار
عکس ریززار
اخبار قدیمی ریززار
REZZAR = تاریخچه
ویدئو کنسرت ریززار 92
گالری عکس ریززار قدیمی
اخبار کنسرت ریززار 92
ویدئو ریززار
گالری عکس های سیرجان
عکس های ریززار (کیش- پاشایی )
اخبار کنسرت ریززار بعد از 93
Rezzar = گالری عکس های ریززار در کیش (پاشایی )
گالری عکسهای ریززار
دانلود کنسرت ریززار
آهنگ های ریزار
1= آهنگ یه موقع هایی دلم میگیره
2= آهنگ همه چی آرومه
3=آهنگ کارو به اینجا رسوندی
4= آهنگ باور کن دنیامی
5 = من خوش خیال ساده (بازخوانی )
6 = آهنگ روز برفی lمشترک با مرتضی پاشایی
7= من دلم تنگ میشه ( یادبود مرتضی پاشایی عزیز )
8 = آهنگ بهت عادت کردم
9 = آهنگ چه خوبه دنیامون
10 = آهنگ جات خالیه
11 = آهنگ دلم شکست
12 = آهنگ نگو نه
13 = آهنگ بگو آره
14 = آهنگ لعنتی
15= آهنگ چی شد
16= آهنگ چطوری دیوونه
17= آهنگ از تو چه پنهون
کلیپ های عکس
اخبار آهنگ ها
پوستر طرفداران
REZZAR ویدئو موزیک
دکلمه های mrgolzar
آخرین آهنگ های محمدرضا گلزار
عکس golzar
عکس های فیلم ها
پشت صحنه
عکس های خانوادگی
عکس با دوستان
عکس های هنری
عکسهای کودکی
عکس های ورزشی باشگاه
عکس در جشن های افتخاری
تک عکس ها
عکسهای یادگاری با هنرمندان
عکس با طرفداران
عکس هایی با طرفداران کوچک
عکس های ورزشی
عکس های یهویی
عکس های قدیمی والیبال هنرمندان اصفهان و تهران ( تمرین )
عکس های والیبال هنرمندان - قدیمی
عکس های والیبال هنرمندان 92
عکس والیبال هنرمندان سال 93
طراحی طرفداران
عکس های سینما آزادی
عکس های مراسم گلریزان (سینماآزادی)
عکس هایی در کنسرت های دوستان یا میهمان
عکسهای تورنتو
عکس های گروه آرین
عکس های آوادیس کلوپ (فدوی )
پوستر هواداران
پوسترهای حرفه ای
فن پیج و پروفایل درفیسبوک
دوستداران
روی مجلات
عکسهای خیریه
♥آلبوم کلی فیلم ها
کلیپ ها
دانلود فیلم ها
دانلود آنونس فیلم
دانلود پشت صحنه فیلم
دانلود کلیپ عکس
دانلود فیلم والیبال
دانلود فیلم منتخب و محبوب
دانلود فیلم از هوادارن
دانلود رسانه ها
دانلود ویدیو متفرقه
دانلود فیلم فستیوال ها و جشن ها
دلنوشته ها
دلنوشته ها
دلنوشته های منتخب
در شبکه های اجتماعی
fb= پروفایل شخصی در فیس بوک
عکس های فن پیج و پروفایل در فیسبوک
rezagolzar facebook
پیام های مستقیم
پیام های متفرقه
پیامهای تلفنی
پیام ها از سامانه 2050
مصاحبه ها
مصاحبه با خانواده سبز
مصاحبه با مجله رویش
مصاحبه با بانی فیلم
مصاحبه با مجله نگاه هفت
مصاحبه با مجله ایده آل
مصاحبه با پارس توریسم | بولتن نیوز
مصاحبه با مجله مادران
مصاحبه با مجله فوتبال
مصاحبه با ماهنامه پرتو
مصاحبه با مصاحبه شب شیشه ای
مصاحبه با نسل امروز
مصاحبه با زندگی ایرانی
مصاحبه سایت real golzaria
مصاحبه با ماهنامه دیار هنر
مصاحبه با بردیا گلزار
مصاحبه با مصاحبه متفرقه
مصاحبه با ترانه ماه
مصاحبه با مجله تخصصی فیلم
مجله Real golzaria
مجله گلزاریا شماره 1&2
مجله گلزاریا شماره 3
real golzaria magazine = منتخب از مجله real golzaria
مجله گلزاریا شماره 4
real golzaria magazine = آمار دانلود مجله و نظر سنجی مجله گلزاریا
23**** درباره realgolzaria
site = پیشینه سایت
site = اخبار سایت
site = اخبار نویسندگان
تجارت ها
عکس مدلینگ
go sport
سایت پوینت
رستوران انار
رستوران اکلیپس
الهه فاخته
اشعار
دلنوشته
دکلمه
دانلود ها
دانلود آهنگ
دانلود فیلم

ثبت نام سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

biography of mohammadrezagolzar

Gulzar graduate in Mechanical Engineering from Islamic Azad University is.

Gulzar in 1379 for the first time on film and N. Sam made ​​Iraj Qaderi experienced actor. Although some time until the eve of the game directors in films such as Mars Beyzaie for film edge, Mehrjui for movies mom guests , M. hermetic film Friday Soldiers and Ebrahim Hatami Kia invitation went to film but none was inconclusive. 

Script deco and bash script by Gulzar in 1386 was recorded in the database.

His musical activity from 1376, as guitarist with Arian began. His guitar, organ and percussion skills.



نویسنده : RG
تاریخ :
بازدید : 349
ادامه مطلب

biography of mohammadreza golzar

  • Filmography

  • Sam-o Narges (2000 - Iraj Ghaderi)
  • Mamado-o abbas (2001 - Iraj Ghaderi)
  • Zamaneh (2001 - Hamidreza Salahmand)
  • Bala-ye Shaher, Payeen-e Shahr (2002 - Akbar Khamin)
  • Shaam-e Akhar (2002 - Fereydoon Jeyrani)
  • Zahr-e Asal (2003 - Ebrahim Sheibani)
  • Boutique (2003 - Hamid Nematolahi)
  • Cheshman-e Siah (2004 - Iraj Ghaderi)
  • Taleh (2006 - Siroos Alvand)
  • Coma (2004 - Arash Mooayerian)
  • Gol-e Yakh (2005 - Kiomars Pourahmad)
  • Sham-e Aroosi (2006 - Ebrahim Vahidzadeh)
  • Atash Bas (2006 - Tahmineh Milani)
  • Kalagh Par (2007 - Shahram Shah Hoseini)
  • Tofighe Ejbari (2007 - Mohammad Hosein Latifi)
  • Majnoone Leili (2008 - Ghasem Jafari)
  • 2 Khahar (2008- Reza Banki)
  • Democracy Tou Rouze Roshan (2009- Ali Atshani)
  • Dou Khahar (2010 -Mohammad banki)
  • Shish - o - Besh (2011 - bahman goodarzi)
  • Dar Emtedade Shahr (2011 - Ali Atshani)
  • Sakhte Iran (2011_2012 - Mohammad Hosein Latifi)

 



نویسنده : RG
تاریخ :
بازدید : 119